Denarna pomoč šoloobveznim otrokom za nakup šolskih potrebščin - vloga

 

Občina Velike Lašče bo šoloobveznim otrokom, s stalnim prebivališčem na območju občine Velike Lašče zagotovila denarno pomoč za nakup šolskih potrebščin v višini do 25,00 EUR na šoloobveznega otroka v šolskem letu 2018/2019.

Otroci, ki obiskujejo Osnovno šolo Primoža Trubarja Velike Lašče so vlogo za uveljavljanje donacije že prejeli v šoli. Ostali šoloobvezni otroci, s stalnim prebivališčem v občini Velike Lašče, ki obiskujejo osnovne šole izven občine pa lahko vlogo poiščejo na spletni strani občine ali v priloženem uradnem glasilu.

Vlagatelj lahko v vlogo navede vse šoloobvezne (osnovnošolske) otroke iz družine. Na podlagi Pravilnika o dodeljevanju denarnih sredstev za nakup šolskih potrebščin bo vlagatelj donacijo prejel po oddaji vloge na Občino Velike Lašče (v času uradnih ur v sprejemni pisarni ali preko e-pošte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.). Rok za oddajo vloge je 30. september 2018. Vlagatelj bo sredstva prejel na v vlogi navedeni tekoči račun.

 

Vloga