Denarna pomoč šoloobveznim otrokom za nakup šolskih potrebščin

Občina Velike Lašče bo šoloobveznim otrokom, s stalnim prebivališčem na območju občine Velike Lašče zagotovila denarno pomoč za nakup šolskih potrebščin v višini do 25,00 EUR na šoloobveznega otroka v šolskem letu 2017/2018.

Otroci, ki obiskujejo Osnovno šolo Primoža Trubarja Velike Lašče so vlogo za uveljavljanje donacije že prejeli v šoli. Za ostale šoloobvezne otroke, s stalnim prebivališčem v občini Velike Lašče, ki obiskujejo osnovne šole izven občine pa lahko vlogo natisnete iz spletne strani. Rok za oddajo izpolnjene vloge je najkasneje do 30. septembra za posamezno šolsko leto. 

Vlagatelj lahko v vlogo navede vse šoloobvezne (osnovnošolske) otroke iz družine, razen prvošolcev, ki bodo delovne zvezke prejeli v šoli. V šolskem letu 2017/2018 nakup delovnih zvezkov za prvošolce financirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Občina Velike Lašče.

Na podlagi Pravilnika o dodeljevanju denarnih sredstev za nakup šolskih potrebščin bo vlagatelj donacijo prejel po oddaji vloge na Občino Velike Lašče (v času uradnih ur v sprejemni pisarni ali preko e-pošte na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vlagatelj bo sredstva prejel na v vlogi navedeni tekoči račun.

 

Vloga

Pravilnik o dodeljevanju denarnih sredstev za nakup šolskih potrebščin