Obvestilo za uporabnike odprtega širkopasovnega omrežja

 

Na odprtem širokopasovnem omrežju v upravljanju Tritel d.o.o. lahko naročniki poleg operaterjev Amis, Telemach in Telekom izberejo tudi T-2.

 

Prebivalci občina Velike Lašče lahko odslej storitve T-2 uporabljate tudi preko odprtega širokopasovnega omrežja (OŠO Tritel), ki omogoča varne in zanesljive internetne povezave z velikimi hitrostmi in veliko zmogljivostjo prenosa podatkov ter tako še boljšo uporabniško izkušnjo.

Glavna prednost optičnega omrežja, ki zagotavlja kakovostno uporabo širokopasovnih storitev, kot so internet, televizija in stacionarna telefonija, je velika pasovna širina, ki omogoča hitrejši, zanesljivejši in varnejši prenos podatkov.

Ponudba storitev T-2 na OŠO Tritel je enaka ponudbi storitev na ostalih optičnih omrežjih. Zaradi tehničnih razlogov pa je lahko internetna hitrost v nekaterih primerih nižja od standardne v paketni ponudbi.

Cena za uporabnike je enaka, kot bi šlo za naše lastno optično omrežje. V T-2 namreč ne zaračunavamo dodatkov za gostovanje na optičnih omrežjih, ki niso v naši lasti. V kolikor pa gre pri uporabniku za prvi priklop v omrežje, pa je potrebna izgradnja optične inštalacije, ki se obračuna skladno s cenikom upravljavca omrežja.

Za vse dodatne informacije glede priklopa se lahko obrnete na poslovalnice in prodajna mesta T-2, informacije o ponudbi in priklopu pa lahko dobite tudi preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonski številki 064 064 064.