Simbioza giba

Občina Velike Lašče | Simbioza giba 2019

ODPRTE SO PRIJAVE ZA UDELEŽENCE IN UDELEŽENKE NAJVEČJE VSESLOVENSKE GIBALNE AKCIJE - SIMBIOZA GIBA 2019

 

V tednu med 14. in 21. oktobrom 2019 bomo skupaj z udeleženci že šesto leto zapored povezali vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celi Sloveniji skozi nacionalni prostovoljski projekt Simbioza Giba 2019. Projekt združuje ideje medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva in telesne vadbe, preko katerih ozavešča ter promovira zdravo in aktivno življenje za vse generacije v vseh življenjskih obdobjih.

Letošnja akcija na kateri kot lokacija izvajanja aktivnosti sodeluje tudi Občina Velike Lašče, bo postregla z rekordnim številom raznovrstnih možnosti gibanja, zato smo prepričani, da bo vsak izmed nas lahko našel aktivnost v kateri se bo lahko brezplačno preizkusil, utrdil svoje zdravje in preživel kakovosten čas v izmenjavanju izkušenj različnih generacij.

V Občini Velike Lašče se bodo izvajale naslednje aktivnosti:

  • četrtek, 17. 10. 2019 ob 18. uri: KINEZIOFIT - vadba nižje intenzivnosti primerna za starejše;
  • četrtek, 17. 10. 2019 ob 19. uri: METABOLIČNO-FUNKCIONALNI TRENING - srednje-visoka intenzivna vadba za mlajše oziroma bolj aktivne;
  • sobota, 19. 10. 2019 ob 9. uri: vodena vadba na prostem s štartom pred gasilskim domom v Velikih Laščah (tisti, ki imate palice za nordijsko hojo jih prinesite seboj).

Vse navedene aktivnosti v času akcije Simbioza GIBA so za udeležence BREZPLAČNE.

Splošna vadba, pohod, tek, plavanje, igre z žogo, kolesarjenje, plavanje, ples, dvoranski šport, planinarjenje… SIMBIOZA GIBA PODPIRA PRAV VSE OBLIKE GIBALNE KULTURE, REKREACIJE, ŠPORTNE REKREACIJE IN ŠPORTA. Vabimo vas, da si na Simbiozini spletni strani pogledate nabor lokacij, ki jih ponujajo, se za tip aktivnosti odločite, nato pa se na vadbo še prijavite: preko telefonske številke 040336311, preko njihove spletne strani https://www.simbiozagiba.com (prijava za udeležence) oziroma da se prijavite preko prijavnega obrazca kar pri ponudniku lokacije oziroma aktivnosti, ki vas zanima.

Veselimo se gibanja z vami!

Gibanje je življenje in življenje je gibanje - vseh 365 dni v letu!