POMEMBNO!

Občina Velike Lašče je na podlagi odredbe Sveta za nacionalno varnost na podlagi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje s 13. marcem sprejela naslednje ukrepe: 

V Levstikovem domu, Domu krajanov Turjak, Domu krajanov Rob, športni dvorani Velike Lašče in na Trubarjevi domačiji se prenehajo izvajati vse dejavnosti društev in drugih organizacij.

Obveščamo vas tudi, da se zaradi splošnega epidemiološkega stanja ne bo uradnih ur na Krajevnem uradu Velike Lašče, prav tako bo zaprta enota Mestne knjižnice Ljubljana, Knjižnica Frana Levstika.

Pozivamo vas, da ste odgovorni tako do sebe kot svojih bližnjih in s tem še dodatno poskrbite za svoje zdravje.

Ukrepi veljajo do preklica.

Obvestilo o spremenjenem režim poslovanja s pacienti, ki želijo obravnavo na zdravstveni postaji Velike Lašče

Paciente obveščamo, da v ZP Velike Lašče velja poseben režim vstopanja v objekt.

Bolniki, ki sumijo na okužbo s korona virusom, ne smejo vstopati v prostore ZP Velike Lašče, ampak naj pokličejo svojega osebnega zdravnika ali Zdravstveni dom Ribnica: 

Dr. Milenka Vidrih Starc, tel: 01/788-10-38
Dr. Davorin Kastelic, tel: 01/788-99-74
Zdravstveni dom Ribnica, tel: 01/ 837 22 00

Oboleli, ki bodo v domači oskrbi in ne bodo imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila,...), lahko pokličejo na Občino Velike Lašče, na tel. številko: 01 7810 370.

Občina Velike Lašče obvešča

Zaradi priporočenih ukrepov glede omejitve širjenja okužb s koronavirusum do nadaljnjega vobčinski upravi ne sprejemamo strank.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.